top of page

Led verlichting voor productie, industrie, kantoren, ziekenhuizen en educatieve instellingen

 

led panelen

Een goed doordacht ontwerp waarbij een uitstekende warmteafvoer, een egale lichtverdeling, een hoge lichtsterkte en een hoge betrouwbaarheid de speerpunten vormen.

 

De aluminium omlijsting zorgt voor een goede warmte dissipatie wat resulteerd in een lange levensduur. De lage UGR waarde (Unified Glare Rating) van <19 voorkomt verblinding en vermoeide ogen bij het gebruik. 

 

Een hoge energie efficiëntie van meer dan 130 lumen/W en een verbruik van slechts 25W zorgt voor nog minder energieverbruik en de speciale microprismatische lichtverdelingsplaat van polycarbonaat zorgt voor een mooie egale lichtverdeling en een hogere efficiency van de lichtstroom. Hierdoor komt er zo veel mogelijk licht op de juiste plaatst terecht, namelijk op het werkoppervlak.

 

Door gebruikmaking van lichtschakel mogelijkheden, d.m.v. bewegings- en/of daglicht sensoren of lichtsturing dmv DALI lichtmanagement systemen, is een energiebesparing tot 85% te realiseren!

 

Onze led panelen zijn uitermate geschikt voor gebruik in kantoren en andere werkplekken waar veel en egaal licht is gewenst.

 

- betere verlichting

- hoge energiebesparing (25W ipv 86W tl armatuur/paneel (4 x 18W 60cm tl buizen + VSA/ballast verbruik)

- zeer lange levensduur

5 jaar garantie

Download de brochure voor meer informatie

Dubbelzijdige led panelen 

Dubbelzijdige led panelen geven aan weerskanten licht, ze zijn dubbelzijdig. In een verhouding van 70% dat naar benden is gericht en 30% naar boven, worden deze stijlvolle panelen opgehangen aan meegeleverde staalkabels en afdekkader aan het plafond.

 

Download de brochure voor meer informatie

bottom of page