top of page

Led verlichting voor hoge ruimten

High Bay

IP65 - Industrie / productie
BNR Products High Bay - Zigbee-01
BNR Products - led industriële High Bay-Zigbee
BNR Products-IP65 High Bay - Thermisch management-01
BNR Products High Bay - 1

Een goed doordacht ontwerp waarbij een uitstekende warmteafvoer, een egale lichtverdeling, een hoge lichtsterkte en een hoge betrouwbaarheid de speerpunten vormen.

 

Het grote koellichaam zorgt voor een uitstekende afvoer van de warmte naar de omgeving (warmtedissipatie) van de verschillende led’s en van de voeding. Hierdoor wordt een langere levensduur gegarandeerd van de led’s en de voeding.

 

Het lichtoppervlak zorgt voor een goede lichtverdeling die wederom een hogere efficiency van de lichtstroom tot gevolg heeft. Daardoor komt er zo veel mogelijk licht op de juiste plaatst terecht, namelijk op het werkoppervlak.

 

Door gebruikmaking van intelligente verlichting door bewegings- en daglicht sensoren en lichtsturing mbv DALI of de revolutionaire draadloze besturing middels Zigbee, is een energiebesparing tot 85% te realiseren!

 

De lineaire High Bay kan bij opslagruimtes met zeer hoge rekken worden geleverd met speciale lenzen die zorgen voor een rechthoekig lichtpatroon. Hierdoor gaat er veel minder licht verloren die anders door de bovenkant van de rekken wordt tegengehouden.

 

 

 

 

 

 

 

  • betere verlichting

  • hoge energiebesparing

  • zeer lange levensduur

  • 5 jaar garantie

 

Meer informatie in onze brochures.

bottom of page