top of page

Energie - en industriële producten

BNR Products' missie is het aanbieden van hoge kwaliteitsproducten tegen de meest competitieve prijzen.
Industriële led verlichting 

 

Al meer dan 5 jaar adviseren, leveren en installeren wij hoogwaardige led verlichting.

 

Ons led verlichtingsportfolio bestaat uit hoge kwaliteit led verlichting voor de  industrie & productie bedrijven, opslag/magazijnen, kantoren en ziekenhuizen.

 

Eveneens leveren wij led verlichting voor 'hars environments', zware omgevingen waar robuuste en betrouwbare led verlichting nodig is die tegen een stoot kunnen!

 

Onze led verlichtingsproducten zijn gecertificeerd door officiële instantie's zoals TÜV Rheinland en hebben een CE en ENEC certificering en zijn conform RoHS (loodvrij). Daarnaast zijn er door officiële instantie's test rapporten waarbij niet enkel de led chip zelf, maar ook het gehele armatuur is getest (LM79 / LM80).

 

 

DIALux - licht simulatie

Om een goede indruk te krijgen van de lichtverdeling, wordt middels het programma DIALux een lichtsimulatie gemaakt. Hierbij wordt de lichtsterkte op het oppervlak, de verdeling en verblinding weergegeven in duidelijke 3D gegenereerde beelden.

 

 

Installatie

Wij werken samen met installateurs die al jarenlange ervaring hebben in het vervangen, danwel ombouwen van bestaande armaturen voor led lichtbronnen.

Ook de recyclage nemen wij voor onze rekening!

 

 

Elektrische producten - onderdelen 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van elektrische producten en - onderdelen van merken als Schneider-Electric / Telemecanique / Legrand / BTCino / OMRON en Siemens Automation en anderen.

 

Door onze internationale - en volume inkoop bieden wij deze producten tegen de meest gunstige prijzen aan! In vrijwel alle gevallen kunnen wij u een 10-15% verlaging van uw inkoopprijsaanbieden in vergelijking met de bekende groothandels! 

 

U bent installateur of eindgebruiker? Neem zeker contact met ons op voor een prijsopgave!

Hoogwaardige druk- en temperatuur meters van Budenberg Gauge Co. Ltd. 

Sinds 2012 is BNR Products de gecertificeerde BeNeLux distributeur voor Budenberg Gauge Co. Ltd. & Budenberg VAC Co. Ltd.

 

Budenberg heeft een lange historie van meer dan 175 jaar in de fabricage van druk- en temperatuur meters en naald afsluiters, spruitstukken en complexe flens assemblages waarbij de hoogste kwaliteit in de markt wordt gegarandeerd.

bottom of page